Дата публікації:
18 лютого 2015
Кількість переглядів:
890
Поділитися:

Волонтери Сумського державного університету провели у центрі міста акцію з нагоди Дня спонтанного прояву доброти. Свою допомогу, підтримку та небайдужість вони дарували всім перехожим.

Людям похилого віку студенти допомагали нести важкі сумки та безпечно переходити через дорогу, жінкам дарували саморобні паперові квіти, а також дивували їх своєю галантністю, допомагаючи вийти з транспорту, дітям роздавали розмальовки, кондукторів і водіїв пригощали гарячою кавою, нужденних – пиріжками. Наприкінці акції волонтери бавилися з малечею на снігових гірках, допомагали їй піднімати нагору санчата. Кожному посміхалися і дарували гарний настрій.

Хоча День спонтанного прояву доброти відзначається 17 лютого у всьому світі, в Україні це свято не набуло популярності. «Ми хотіли показати, що для прояву доброти досить щирої посмішки і бажання бути корисним і приносити радість, – говорить Марина Гончаренко, керівник волонтерського руху СумДУ. – Сподіваємося, сьогодні ми започаткували гарну традицію відзначати цей день у нашому місті».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]