Дата публікації:
19 лютого 2015
Кількість переглядів:
672
Поділитися:

4-11 лютого представники Сумського державного університету взяли участь у стажуванні в Техніко-гуманітарній академії м. Бєльсько-Бяла (Польща).

У складі делегації – проректор з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король, декан факультету підвищення кваліфікації та післядипломної освіти Вікторія Божкова, начальник групи планування та обліку навчального навантаження Віра Лисиця, художній керівник культурно-мистецького центру Ольга Бодаренко, а також науковці і аспіранти ФЕМ і ТеСЕТ.

Програма стажування передбачала участь у семінарах на тему «Європейський досвід організації наукової, педагогічної та соціальної роботи в університеті», а також прослуховування лекції «Шлях Польщі: від круглого столу до членства в ЄС».

Під час поїздки представники делегації обговорили перспективи подальшого співробітництва з ректоратом Техніко-гуманітарної академії, а також взяли участь у робочих зустрічах з керівниками підрозділів обліку навчального навантаження, підвищення кваліфікації, позаначальної та соціальної роботи.

За результатами стажування всі учасники отримали відповідні сертифікати.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]