Дата публікації:
25 лютого 2015
Кількість переглядів:
760
Поділитися:

Начальник навчально-методичного центру «Проф-ІТ» СумДУ Тетяна Горлач взяла участь у VIII Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нові інформаційні технології в освіті». На прикладі Сумського державного університету вона ознайомила присутніх з варіантами співпраці ІТ-компаній з навчальними закладами. Загалом захід, що проходив у Києві, зібрав близько 300 викладачів, методистів і наукових співробітників із понад 100 навчальних закладів України.

Серед основних питань конференції – підготовка спеціалістів технічних і економічних спеціальностей, тенденції розвитку ІТ-індустрії, розробка професійних стандартів і їх впровадження в Україні, використання прикладних рішень «1С:Підприємства» в навчальному процесі з метою підвищення компетенцій випускників вишів тощо.

Заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха підкреслив важливість інформаційних технологій для забезпечення економічної стабільності в державі, необхідність використання ІТ в навчальному процесі, підвищенні ролі навчальних закладів у вихованні нового покоління спеціалістів для сучасного українського бізнесу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]