Дата публікації:
12 березня 2015
Кількість переглядів:
573
Поділитися:

Декан факультету економіки та менеджменту Ольга Прокопенко прочитала лекції з основ менеджменту студентам Південно-західного університету «Неофіт Рильський» в м. Благоєвград (Болгарія).

Поїздка, що тривала з 26 лютого по 2 березня, була профінансована програмою Еразмус+ в рамках угоди між університетом «Неофіт Рильський» та Вищою школою економіко-гуманітарною в м. Бєльско-Бяла (Польща).

Декан ФЕМу ознайомилась із досвідом роботи економічного факультету, зокрема, напрямами досліджень, що фінансуються європейськими програмами. На її думку, особливо цікавим є досвід впровадження навчальних курсів з нових для Болгарії професій.

Крім того, Ольга Прокопенко провела зустрічі з представниками Ягелонського університету (м. Краків, Польща) та Вищої школи страхування та фінансів (м. Софія, Болгарія). Учасники зустрічей визначили конкретні напрямки подальшого наукового та академічного співробітництва, обговорили питання спільних наукових досліджень та подвійного керівництва науковими роботами студентів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]