Дата публікації:
20 березня 2015
Кількість переглядів:
1090
Поділитися:

Президент Студентської спортивної спілки України, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень відвідав спортивне свято СумДУ «Освіта, спорт, кар’єра», що відбулося 19 березня з нагоди ювілею університетського спортивного клубу.

Гість високо оцінив діяльність Сумського державного університету, в тому числі, у спортивному напрямку: «Спортивні досягнення університету завершують піраміду прекрасно поставленої спортивно-оздоровчої та фізкультурної роботи в університеті. В СумДУ створені всі умови, починаючи від спортивних залів, включно викладацьким і тренерським складом».

«Сумський державний університет уже сьогодні є серед провідних університетів України, і в майбутньому він досягне ще більшого, тому що зміни відбуваються в контексті долучення української вищої школи до європейських стандартів. Цілий ряд спеціальностей вже викладаються англійською мовою, невипадково в СумДУ навчаються майже 1500 студентів з-за кордону. Практично в жодному київському університеті немає такої кількості іноземних студентів», – додав Василь Кремень.

Він акцентував, що СумДУ – серед перших університетів України за науково-дослідною роботою студентів, а також один із лідерів за кількістю грантових проектів (понад 160).

За словами президента Студентської спортивної спілки України, фізкультурно-спортивні досягнення СумДУ – це відображення загального курсу прогресивного розвитку впродовж тривалого часу.

Василь Кремень побажав університету продовжити обраний шлях, досягти ще більших результатів і зберегти позитивну динаміку в майбутньому.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]