Дата публікації:
17 квітня 2015
Кількість переглядів:
701
Поділитися:

15 квітня в Сумському державному університеті розпочалися заняття за програмою підвищення кваліфікації «З електронних засобів та дистанційних технологій навчання» для педагогічних і науково-педагогічних працівників.

Серед учасників – представники СумДУ, Української академії банківської справи, Донбаського державного педагогічного університету (м. Слов’янськ), Сумського медичного коледжу та Роменського коледжу КНЕУ. Взаємодія з викладачами зі Слов’янська та Ромен відбуватиметься у режимі відеоконференції.

За словами декана факультету підвищення кваліфікації та післядипломної освіти СумДУ Вікторії Божкової, програма передбачає не лише обговорення питань організації дистанційного навчання. Акцент зроблено на потенціалі використання комп’ютерних засобів навчання в контексті модернізаційних процесів, що відбуваються в українській вищі школі, а саме збільшення самостійного роботи, зменшення аудиторного навантаження, надання студентам розширених можливостей вибору змісту навчання. Увага також буде приділена окремим аспектам використання телекомунікаційних процесів у підтримці науково-методичної діяльності кафедр.

Особливостями програми є очно-дистанційна форма навчання та можливість самостійного опрацювання матеріалу слухачами у зручний час завдяки відеозаписам усіх занять та системі дистанційного навчання СумДУ.

Після успішного захисту випускної роботи учасники отримають свідоцтва державного зразка.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]