Дата публікації:
26 травня 2015
Кількість переглядів:
657
Поділитися:

21-22 травня студенти і науковці з п’яти країн світу зібралися в Сумському державному університеті на Міжнародній науково-практичній конференції «Діяльність органів публічної влади щодо забезпечення стабільності та безпеки суспільства». Захід зацікавив понад 100 представників Білорусі, Грузії, Польщі, Росії, України (зокрема, Києва, Харкова, Дніпропетровська, Львова, Луцька, Одеси).

Організатори – юридичний факультет СумДУ та Сумський осередок Ліги студентів Асоціації правників України.

Конференція працювала у восьми секціях за різними напрямами. Серед розглянутих питань – громадський контроль за діяльністю органів влади, доступ до публічної інформації, роль Служби Безпеки України, боротьба з корупцією, соціальне забезпечення, фінансово-економічна безпека підприємства, правове регулювання обігу ГМО в Україні та інші.

За словами заступника декана юридичного факультету Олега Рєзніка, різноманіття тематики робіт, представлених на конференції, говорить про широке коло наукових інтересів студентів-правників.

«Суспільство потребує якісних змін, а такі заходи привертають увагу до нагальних проблем. Це дозволяє обмінюватися досвідом і думками щодо шляхів їх вирішення», – переконана магістрантка юридичного факультету Марина Уткіна.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]