Дата публікації:
28 травня 2015
Кількість переглядів:
1000
Поділитися:

У рамках грантового проекту INURE «Інтегрована інформаційна система управління університетом: впровадження досвіду ЄС в країнах СНД» програми ЄС Темпус 14-20 травня відбулася поїздка начальника відділу міжнародного співробітництва СумДУ Костянтина Кириченка до університетів Грузії, що є партнерами проекту. Метою було налагодження співробітництва з грузинськими ВНЗ, обговорення напрямів подальшої співпраці.

Поїздка передбачала зустрічі з керівництвом, викладачами та студентами двох грузинських університетів – Університету м. Кутаїсі та Батумського Державного університету ім. Шота Руставелі, а також Національного центру із забезпечення якості у місті Тбілісі.

За словами Костянтина Кириченка, грузинські університети динамічно розвиваються, докладають значних зусиль до розвитку міжнародного співробітництва, зокрема, у напрямах грантової діяльності та академічної мобільності, що також є пріоритетами СумДУ.

Під час поїздки досягнуто домовленостей щодо підписання угод про довгострокове міжнародне співробітництво між СумДУ та грузинськими університетами. Це сприятиме розширенню можливостей викладачів і студентів СумДУ щодо міжнародної кооперації.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]