Дата публікації:
08 квітня 2011
Кількість переглядів:
4352
Поділитися:

СумДУ

7 квітня свій другий День народження відсвяткував один із найбільших факультетів Сумського державного університету – ЕлІТ (електроніки та інформаційних технологій).

Згадати приємні миті спільного життя, привітати одне одного зі святом та подарувати море оплесків та теплих слів у актовій залі СумДУ зібралися викладачі, співробітники та, звісно, студенти.

Атмосферу урочистого зібрання переповнював домашній настрій, а художні номери молоді пробуджували дух єдності та братерства. З «дитячим», але досить «плідним» Днем народження присутніх привітав декан факультету електроніки та інформаційних технологій, кандидат фізико-математичних наук, доцент Сергій Проценко. «На сьогодні факультет має чим пишатися, у нас є міжнародні успіхи, десятирічні традиції, кваліфіковані викладачі та здібні студенти і це – головне», – підкреслив декан. За словами першого проректора Сумського державного університету Василя Карпуші, який долучився до привітань, кожен факультет СумДУ має своє обличчя, але у факультету електроніки та інформаційних технологій воно особливе, бо – ЕлІТне.

Особливу увагу цього дня деканат факультету вирішив приділити студентам. Так, найактивніші та найрозумніші отримували гідні нагороди – дипломи, грамоти, подяки і, як додаток, сувенірні та солодкі призи. У відповідь молодь не тільки продовжували демонструвати вишукані па, а й надсилала чуйні слова вдячності «мудрим та терплячим вчителям».

Урочисте святкування Дня народження добігало свого завершення та, як запевняли присутні, їм вистачить отриманого позитивного настрою ще, як мінімум, на цілий рік.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]