Дата публікації:
28 серпня 2015
Кількість переглядів:
1453
Поділитися:

На всеукраїнському конкурсі Сумський державний університет відзначений другим місцем за підтримку співробітників та студентів із сімейними обов’язками. Мета конкурсу «Кращий роботодавець з питань сприяння реінтеграції батьків на ринок праці» – створення  умов для успішного повернення працівників до роботи після відпустки по догляду за дитиною.

Конкурс проведений Лігою соціальних працівників України та Міністерством соціальної політики України в рамках проекту «Знову до роботи: реінтеграція матерів та батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною» за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Всього у конкурсі  взяли участь 32 підприємства, серед яких – роботодавці-представники великого, середнього та малого бізнесу, установ і організацій усіх форм власності, у тому числі підприємства з іноземними інвестиціями.

Учасники оцінювались за такими напрямками:

  • фінансування об’єктів соціально-культурного призначення;
  • механізми професійної реінтеграції матерів та батьків після відпустки;
  • догляд за дитиною, впроваджений на підприємстві.

Сумський державний університет був відзначений серед великих підприємств України за послідовну політику підтримки співробітників та студентів із сімейними обов’язками. Відзначено функціонування в університеті центру підтримки сім’ї «Студентський лелека», діяльність профспілки, студентської соціальної служби тощо.

На думку всіх залучених фахівців, умови, створені в Сумському державному університеті, сприяють успішному поверненню до роботи батьків і матерів після відпустки по догляду за дитиною.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]