Дата публікації:
27 жовтня 2015
Кількість переглядів:
1051
Поділитися:

Сумський державний університет розпочав співробітництво з міжнародною ІТ-компанією «AMC Bridge». Підписання угоди про партнерство відбулося 23 жовтня в СумДУ. У рамках угоди студенти проходитимуть практику, а в майбутньому – працевлаштовуватимуться в компанії.

Представники «AMC Bridge» назвали співпрацю з університетом перспективною, адже компанія потребує високопрофесійних ІТ-фахівців – саме таких, яких готує факультет електроніки та інформаційних технологій.

Перший проректор Василь Карпуша зауважив, що співробітництво з роботодавцями дає можливість студентам вже під час навчання набути практичного досвіду, зорієнтуватися на вимоги ринку праці.

Присутні мали змогу ознайомитися з поточними проектами компанії, технологіями, продуктами, які розробили студенти. Крім того, гості розповіли про сучасний цифровий світ і тренди у сфері інформаційних технологій.

Компанія «AMC Bridge» понад 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання і виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens і Autodesk. Розвивається партнерство з вищими навчальними закладами. Головний офіс компанії розташований у США. В Україні функціонує два центри розробки – у Дніпропетровську та Хмельницькому. Новий центр відкривається в місті Суми.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]