Дата публікації:
09 листопада 2015
Кількість переглядів:
1000
Поділитися:

Шоу талантів першокурсників «Золотий інтеграл – 2015» вкотре зібрало аншлаги 4 та 5 листопада в актовій залі СумДУ. Кубок завоювали студенти факультету економіки та менеджменту. Цього разу глядачі мали можливість не лише насолодитися святом талантів, а й зазирнути за лаштунки «Інтегралу», переглянувши відеоролики про процес підготовки до виступів.

Студенти Медінституту розкрили перед глядачами яскраві сторінки світової історії. На сцені були представлені СТЕМ про Олімпійські ігри у Стародавній Греції, середньовічний танець на полі бою на чолі з Жанною Д’арк, монолог шекспірівської Джульєтти, італійський оперний спів.Часи репресій українства відтворили художні гімнастки під музичний супровід кавер-версії пісні «Мовчати» від «Океану Ельзи». Рок-хвилю підхопив інструментальний колектив, а про сучасну епоху нових технологій майбутні медики розповіли мовою танцю.

Творча команда факультету іноземної філології та соціальних комунікацій намагалася знайти відповідь на непросте запитання «Куди плине час?». Першокурсники розмислювали над життєвими пріоритетами: чи гаяти час у клубах (сучасний танок), відкладати життя на потім (сценічна постановка «Віддзеркалення») або знайти свою долю (чуттєвий бальний танок), подорожувати (СТЕМ «У поїзді»), не згубитися в буденщині на шляху пошуків свого «Я» (пантоміма).

Разом із факультетом технічних систем та енергоефективних технологій глядачі опинилися у казці, де звичайний студент перетворився на Хранителя, який подорожує між світами. У кожному він пізнав щось нове, пережив гаму емоцій, переглянувши колоритний чардаш, СТЕМ про першокурсника з деканом на рибалці, номер з авторською піснею під гітару.

«Згадати все» – саме таку тему обрали представники факультету економіки та менеджменту. Вони згадували азарт у Лас-Вегасі (темпераментний бальний танок), самотність у Лондоні (пантоміма «Згадка про молодість»), протистояння добра і зла в Техасі (пісня у стилі рок у байк-клубі), єдність і командний дух у Нью-Йорку (сучасний танець), а також шаленства на українському телеканалі (СТЕМ про «Битву екстрасенсів»).

Студенти-юристи у своєму виступі розкрили секрети майбутньої професії та віднайшли ключ до успішного вивчення законів. На сцені були представлені гумореска про студентське життя, пісня «Я не здамся без бою», пантоміма «На судовому засіданні», монолог про правосуддя.

Історію однієї зупинки розповіли першокурсники факультету електроніки та інформаційних технологій. У 1970-тих вона була свідком стилю рок-н-рол (кавер-версія на пісню «Umbrella»), втілення романтичних мрій (танець під запальні мелодії 1980-х), черг у кіно на «Зоряні війни» (інструментальна композиція із несподіваним диригентом), незвичайних подій у звичайному дворі (СТЕМ про гостя з майбутнього).

Перемоги за номінаціями розподілилися так:

ФЕМ: «Художнє читання (авторський вірш)», «Пантоміма», «Бальний танок (малі форми)», «Сучасний танок (ансамбль)», «Гра на музичних інструментах (соло)», «Конферанс», «Естрадний вокал (соло)», «Режисура».

ЕлІТ: «СТЕМ», «Вільна хореографія (ансамбль)», «Бальний танок (ансамбль)», «Гра на музичних інструментах (ансамбль)», «Естрадний вокал (ансамбль)».

ІФСК: «Художнє читання», «Сценічна постановка», «Бальний танок (малі форми)», «Фінальна пісня».

МІ: «Естрадний танок (ансамбль)», «Оригінальний жанр», «Акапельний вокал (соло)», «Народна пісня (ансамбль)».

ЮФ: «Художнє читання (гумореска)», «Сучасний танок (соло)»,

ТеСЕТ: «Народний танець», «Авторська пісня».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]