Дата публікації:
01 листопада 2016
Кількість переглядів:
1083
Поділитися:

23-26 жовтня викладачі навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені О.Балацького Сумського державного університету Надія Костюченко, Денис Смоленніков та Тетяна Пімоненко взяли участь у конференції «Роль вищої освіти у вирішенні локальних і глобальних проблем», що відбулася у місті Рогов (Польща).

Цьогорічний захід був присвячений 25-річчю Балтійської програми університетів. Окрім щирих привітань від університетів-партнерів, учасники заходу взяли участь у формуванні стратегічного плану розвитку організації.

Програма конференції, організаторами якої стали Балтійська програма університетів, Університет Академія Або (м. Турку, Фінляндія) та Лодзинський технічний університет (м.Лодзь, Польща), була насичена низкою лекцій та тренінгів, присвячених методикам навчання в університетах з метою популяризації основних принципів сталого розвитку. Свої напрацювання щодо використання інноваційних та активних методів навчання, а також запровадження ідей сталого розвитку у навчальний процес представили учасники з Естонії, Білорусі, Фінляндії, Латвії, Литви, Польщі, Росії, Швеції та України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]