Дата публікації:
03 січня 2017
Кількість переглядів:
999
Поділитися:

«Школа інновацій та соціального підприємництва» - це спільний проект Сумського державного університету та Благодійного Фонду «Українська Соціальна Академія», що був реалізований з вересня до кінця грудня 2016 р. на базі Конгрес-центру СумДУ. Організатори проекту мали на меті сприяти розвитку соціальних інновацій та підприємництва в м. Суми, а також навчити всіх бажаючих управляти проектами, працювати в команді однодумців, оперувати фінансами, планувати і досягати бізнес-цілей.

Лекторами та спікерами Школи стали молоді науковці, прогресивні викладачі СумДУ (д.е.н., проф. Тетяна Васильєва, д.е.н., проф. Сергій Лєонов, д.е.н. Юрій Петрушенко) та Київського Інституту Міжнародних Відносин, професійні маркетологи, менеджери бізнес-компаній, медіахолдінгу «1+1 медія», Асоціації міжнародних інвесторів (UVCA), Венчурного посівного фонду «GrowthUP+».

Топ-спікерами Школи були Надзвичайний і Повноважний Посол України Віктор Маштабей та львівський бізнесмен, власник 9 фабрик на Західній Україні, громадський діяч, співзасновник Львівської бізнес-школи LVBS Ярослав Рущишин.

Навчальна програма Школи складалася з 4-х тематичних модулів: «Етичні цінності сучасного бізнес-лідера», «Соціальне підприємництво: стратегічне планування та комунікації», «Start-up: цінності, фандрайзинг, соціальна промоція», «Практичні аспекти підготовки бізнес-проектів».

У форматі публічного обговорення учасники представили свої проекти, отримали корисні зауваження та підказки. Попри завершення навчання у Школі, представлені проектні ідеї будуть продовжувати розвиватися за менторською підтримкою лекторів і спікерів Школи до моменту їх втілення у життя.

Всім учасникам були вручені сертифікати.

Відео про Школу можна переглянути тутhttps://www.youtube.com/watch?v=pVonMACtAsA

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]