Дата публікації:
02 травня 2018
Кількість переглядів:
2240
Поділитися:

27-28 квітня у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбувся третій навчальний модуль Школи соціального підприємництва на тему: «Фінансовий менеджмент». Дводенне навчання включало як теоретичну, так і практичну складові.

У перший день Олександр Кубатко, тренер третього модулю, розповів учасникам про те, де взяти гроші для початку бізнесу, про можливі види інвестування, а також навчив управлінню видатками бізнесу.

Практичним та корисним для учасників Школи став практикум по розрахунку беззбитковості бізнесу, який провела тренер Ярина Самусевич наприкінці першого дня модуля.

«Гадаю, що сучасний підприємець має бути фінансово грамотним та розумно використовувати можливості кредитування для бізнесу. Додатковою перевагою для підприємця є вміння залучати фінансування міжнародних донорів, для цього і навчаємо учасників Школи правильно заповнювати грантові заявки», – поділився враженнями тренер другого дня Юрій Петрушенко, доктор економічних наук, директор Центру освіти дорослих.

Увечері другого дня учасники Школи отримали мотивацію та досвід з управління фінансами від співвласника компанії, яка розробляє веб- та мобільні додатки Андрія Конопленка.

Школа соціального підприємництва – це інтенсивна п’ятимісячна програма розвитку ідей та запуску проекту на ранній стадії. Метою Школи, що здійснюється за підтримки Української Соціальної Академії, є створення нового бізнес-проекту «з нуля» та впровадження нових інноваційних підходів у діяльність компанії чи підприємства, які уже існують. Навчання побудоване на інтерактивних методах викладання і включає «живі» кейси, майстер-класи та виступи запрошених гостей, ситуаційні вправи на матеріалі успішних українських соціальних підприємців.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]