Дата публікації:
03 липня 2018
Кількість переглядів:
2395
Поділитися:

24-29 червня у смт Сергіївка Одеської області відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Чорноморські вітрила», організований Всеукраїнською музичною спілкою за підтримки Міністерства культури України. На фестиваль завітали учасники з Одеси, Києва, Харкова, Житомира, Запоріжжя, Чернігова. Студенти Сумського державного університету презентували свою творчість у номінаціях «Естрадний вокал» та «Живопис і декоративно-прикладне мистецтво».

Високий рівень виконавської майстерності студентів СумДУ допоміг їм поповнити скарбничку нагород новими перемогами. У сольному співі студенти навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Владислав Рева та Марія Солодуха вибороли перші місця.

У колективному виконанні друге місце отримали учасниці тріо «ФЕМ» (навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького) у складі: Анна Яковлєва, Анна Горбань та Валерія Антоненко.

Третє місце вибороло тріо «NonSense» у складі: Анна Баранова (ННІ БТ «УАБС»), Катерина Михальова
(факультет електроніки та інформаційних технологій) та Поліна Гречишкіна, яка підготувала колектив до виступу.

Вперше, серед студентів СумДУ, студентка   факультету ЕлІТ Анастасія Загорулько взяла участь у подібному конкурсі в номінації «Живопис і декоративно-прикладне мистецтво» і одразу виборола перше місце. Настя представила 5 своїх  картин, написаних олійними фарбами, малюнок-триптих, виконаний аквареллю та композицію із писанок.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]