Дата публікації:
18 липня 2018
Кількість переглядів:
1824
Поділитися:

14-15 липня в угорському місті Пакш, що стоїть на березі Дунаю, пройшли поєдинки Кубка Європи з дзюдо серед юніорів. У змаганнях взяли участь більше трьохсот спортсменів з країн Європи, Океанії, Азії та Америки. Серед українських спортсменів були заявлені студенти Сумського державного університету.

У перший день змагань у ваговій категорії до 81 кг студент факультету технічних систем та енергоефективних технологій Дмитро Цюх виборов бронзову нагороду. На своєму турнірному шляху він здолав спортсменів з Чорногорії, Киргизстану та Чехії. У півфіналі Дмитро поступився Роланду Гозу з Угорщини. Не зважаючи на поразку, в матчі за 3 місце український дзюдоїст зустрівся із ще одним представником країни-господаря Жомбором Куртаном - на цей раз результат був на користь нашого спортсмена. Таким чином, Дмитро завадив команді Угорщини завоювати повний комплект нагород у ваговій категорії до 81 кг та додав до свого власного заліку четверту нагороду в цьому році.

У другий день змагань у ваговій категорії до 63 кг студентка Медичного інституту Анастасія Антіпіна виборола золоту нагороду. Дівчина змагалися із дзюдоїстками з Італії, США, Хорватії, Австралії та Сербії, при цьому завадивши суперницям набрати хоча б якісь очки в поєдинках. Завдяки цій перемозі команда України здобула перше місце на змаганнях Кубка Європи, випередивши господаря турніру-команду Угорщини за головним показником - перемогами.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]