Дата публікації:
04 вересня 2018
Кількість переглядів:
2063
Поділитися:

31 серпня у навчально-науковому інституті бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету відбувався семінар «Особливості освітньої та наукової діяльності в університетах США». Проводила семінар Світлана Коміссарук, професор Колумбійського університету (м. Нью-Йорк), що входить до відомої «Ліги плюща» восьми найстаріших університетів Америки. Сьогодні Світлана Коміссарук працює на посаді професора кафедри міжнародних економічних відносин СумДУ.

Під час семінару висвітлено питання організації навчальної діяльності та наукових досліджень, що дозволяють американським університетам бути лідерами рейтингів провідних освітніх та наукових закладів світу. Більшість питань семінару викликали жваву дискусію серед його учасників.

Також 1-2 вересня Світлана Коміссарук провела тренінг "Психологія ефективного бізнесу" для представників малого й середнього бізнесу м. Суми та Сумської області. Тренінг проводився за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи "EU4Business" Європейського Союзу на базі Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Суми.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]