Дата публікації:
13 вересня 2018
Кількість переглядів:
2160
Поділитися:

З 4 по 6 вересня у м. Криниця-Здруй, Польща відбувся ХХVIII Економічний форум, участь у якому взяли представники Сумського державного університету: директор навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС», професор Ірина Д’яконова, заступник директора навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О. Балацького Альона Євдокимова та доцент ННІ БТ «УАБС» Римма Миленкова. Візит було організовано  в рамках дії угоди про співробітництво між СумДУ та Інститутом східноєвропейських досліджень (м. Варшава).

Цього року Економічний форум традиційно став місцем для зустрічей понад 4000 учасників – науковців, представників громадських організацій, влади і бізнесу з майже 60 країн світу. Протягом трьох робочих днів учасники форуму мали можливість долучитись до роботи більш ніж 140 тематичних засідань у напрямках: бізнес та менеджмент, Європа та світ, Європа Карпат, безпека, енергетика, інновації, охорона здоров’я, регіональні реформи, інвестиції та розвиток, нова економіка, публічні фінанси, держава та реформи, міжнародна політика, освіта, суспільство. До участі у форумі з метою обговорення найбільш актуальних питань, що стоять перед країнами Європи та світу також були запрошені керівники бізнесу, політичні лідери країн-учасниць, науковці, журналісти, громадські діячі.

Матеріли інформаційних платформ, дискусій, зустрічей є важливим надбанням для наповнення навчальних матеріалів сучасними прикладними аспектами, розвитку нових напрямків наукових досліджень, а також розробки нових форматів співпраці з учасниками форуму як в Україні, так і за її межами.

Окрім участі у форумі представниками Інституту східноєвропейських досліджень, паном Яцеком Ключковським та пані Крістіною Влодек, було організовано навчальні виїзди сумської делегації в м. Старий Сонч та м. Новий Сонч з метою вивчення польського досвіду в розбудові місцевого самоврядування.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]