Дата публікації:
08 жовтня 2018
Кількість переглядів:
3392
Поділитися:

5 жовтня в Сумському державному університеті відбулася офіційна презентація футзальної команди «Food Centre-СумДУ». Під час заходу від керівництва клуба присутні дізналися про цілі та завдання команди на сезон, побачили новий сайт, логотип і форму команди, познайомилися з її складом на новий сезон. У поточному розіграші домашніми кольорами клуба стануть чорно-білі, а виїзними - синьо-салатові.

Президент клуба Ігор Черненко, розповів про співпрацю із СумДУ та поділився планами на найближче майбутнє: «Ще в минулому році ми з Сергієм Пєсоцьким обговорювали різні варіанти об'єднання. Влітку вийшло від планів перейти до справи, і сьомого серпня між компанією «Food Centre» і Сумським державним університетом було підписано меморандум. З огляду на славні традиції футзалу в Сумах, ми будемо прагнути якомога швидше повернутися в Екстра-лігу. Тому завдання на поточний сезон - перемога в Першій лізі. З огляду на таку шикарну інфраструктуру, яка є у СумДУ, команда має все необхідне для повноцінного тренувального і відновлювального процесу».

Продовжив ідеї президента і головний тренер клуба Сергій Пісоцький.

- Уже протягом місяця команда працює, провели кілька товариських матчів і з хорошим настроєм підходимо до старту сезону. Так, була одна поразка у ході циклу, але вона стала дуже важливою саме зараз. У нас був час, щоб її проаналізувати і зрозуміти, де були допущені помилки. «Food Centre-СумДУ» до сезону готовий, всі гравці давно вже один одного знають. На даний момент майже всі футзалісти або діючі студенти, або випускники СумДУ, вони знають наші вимоги і готові досягати найвищих цілей, - сказав Сергій Пісоцький.

Свій перший матч команда «Food Centre-СумДУ» зіграє 9 жовтня в Легкоатлетичному манежі СумДУ з «Рятувальником». Початок гри - о 18.00.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]