Дата публікації:
28 листопада 2018
Кількість переглядів:
5585
Поділитися:

14 листопада у м. Берлін відбувся міжнародний Економічний форум «Україна і ЄС: можливості і виклики», ініційований доцентом Сумського державного університету Ларисою Сисоєвою. Захід відбувся за підтримки Посольства України у Федеративній Республіці Німеччина і Німецько-Українського Академічного Товариства (НУАТ).

Під час відкриття форуму з вітальними словами до спікерів і гостей, які прибули з різних країн Європи, звернулися радники-посланники Посольства України в Німеччині Оксана Козловська і Олексій Антонюк, керуючий директор НУАТ Оксана Зойменіхт. Вони підкреслили особливість і важливість проведення заходу в академічному форматі для синергії наукових досліджень і обміну думками науковців країн ЄС щодо економічного розвитку України після підписання Угоди з Європейським Союзом.

Під час заходу було представлено останні дослідження та стратегічні напрями економічного розвитку України з урахуванням європейських норм і стандартів. Промови науковців були присвячені теоретико-методологічному обґрунтуванню та практичним крокам продовження реформ в Україні на шляху до інтеграції з ЄС. Науковий діалог, розпочатий в рамках проведення форуму, планують продовжити в наступному 2019 році.

Передумовою проведення заходу став перший Економічний форум - 2017, який у співпраці з Університетом Грайфсвальду (Німеччина) і за підтримки Фонду Альфреда Крупа також організувала Лариса Сисоєва – на той час вона обіймала посаду наукового співробітника в дослідницькому інституті Альфреда Крупа (м. Грайфсвальд).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]