Дата публікації:
28 листопада 2018
Кількість переглядів:
5013
Поділитися:

У рамках Дня толерантності студенти-волонтери Сумського державного університету провели уроки для школярів 5-7 класів. До участі у проекті «Толерантне суспільство» долучилися також іноземні студенти СумДУ. До програми уроків увійшли інтерактивні бесіди, ситуативні вправи, ігри, перегляд мультфільмів та спілкування із запрошеними гостями – представниками інших національностей.

20 листопада студенти-волонтери разом з афроамериканцем Беном відвідали учнів 5 класу КУ Сумської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів №27. Діти слухали розповіді гостя про Нігерію англійською мовою, спілкувалися з ним.

21 листопада волонтери провели урок для школярів 6-7 класів у Сумській гімназії №1 разом із Ярубом (Йорданія). Цього разу вихованці почули арабську мову та переглянули презентацію про країну гостя, а також дізналися одну з легенд створення різних рас.

22 листопада в КУ Сумській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 7 імені Максима Савченка учні 5 класу почули про основи толерантного суспільства, розглянули риси толерантної людини, зобразили людину, яка може змінювати світ та розповіли про її якості. На останок гість із Йорданії розповів про себе та свою країну.

«Уроки толерантності допомагають школярам уникнути упередженого ставлення до інших, підтверджують унікальність кожної особистості. У рамках уроків діти знайомляться із іноземним студентами СумДУ – представниками різних національностей і рас», - прокоментувала волонтер Анастасія Федорчак.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]