Дата публікації:
29 листопада 2018
Кількість переглядів:
1509
Поділитися:

27 листопада в Сумському державному університеті відбулося чергове засідання наукової ради. Присутні заслухали звіти про результати виконання держбюджетних наукових робіт та науково-технічних розробок молодими вченими СумДУ. Напрацювання власних наукових колективів – виконавців проектів, представили п’ять керівників з факультету електроніки та інформаційних технологій, по чотири – з навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» й навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького, два представники медичного інституту й один учений факультету технічних систем та енергоефективних технологій.

Окрім того, результати наукових досліджень презентували й два докторанти. Антон Бойко звітував за перший рік, а Єлізавета Черниш підвела підсумки за весь період підготовки в докторантурі.

Згідно з прийнятим Рішенням наукової ради, наукові роботи, науково-технічні (експериментальні) розробки молодих вчених у 2018 році виконані в повному обсязі згідно з вимогами технічних завдань. До клопотання перед Міністерством освіти та науки України про продовження фінансування в 2019 році включать всі 16 проектів молодих учених СумДУ.

СумДУ виконує найбільшу кількість проектів молодих вченів серед усіх ЗВО України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]