Дата публікації:
03 грудня 2018
Кількість переглядів:
1562
Поділитися:

2 грудня у Сумському державному університеті відбувся фінал історично першої «Шкільної Ліги Сміху», де тренери з числа учасників телевізійних команд «Ліги сміху» виступали разом зі своїми підопічними шкільними колективами. Протягом сезону у сумській Лізі Сміху грали 8 команд і 8 тренерів. До фіналу дійшли лише три найсмішніші пари: «Просперітас» (гімназія «Просперітас») + Дмитро Сидоров «Любимый город»; «Нарасхват» (школа №20) + Ілля Бондаренко «Гостиница 72»; «Женский формат» (збірна) + Юрій Рябченко «Ніколь Кідман»

Фіналісти зіграли 4 конкурси. У полотні з тренером максимум балів отримала команда «Нарасхват», у фоторозминці кращим був «Женский формат». У театральному конкурсі із зіркою «Нарасхват» виступали з актрисою «Гостиница 72» Марією Острогою, «Просперітас» запросили Дашу Царенко з «Ніколь Кідман», а «Женский формат» покликав Володимира Мартинця з команди «Стадіон Діброва». У цьому конкурсі перемогу здобули одразу 2 команди - «Нарасхват» і «Женский формат». Бал за перемогу у зворотній розминці із залом також отримали дівчата з «Нарасхват».

У підсумку чемпіоном «Шкільної Ліги Сміху» стала команда «Нарасхват», вона ж отримала сертифікат на поїздку на фестиваль в Одесу. Кращою актрисою сезону тренери визнали Аміну Котенко з «Нарасхват», а кращим актором - Дмитра Тукина з команди «Женский формат».

Кращого тренера було визначено голосуванням у телеграм-каналі «Шкільної Ліги Сміху», ним став Ілля Бондаренко, тренер команди-чемпіона.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]