Дата публікації:
03 грудня 2018
Кількість переглядів:
2733
Поділитися:

28 листопада в Центральному науково-дослідному інституті озброєння та військової техніки Збройних Сил України (м.Київ) відбулася церемонія нагородження учасників Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року». Переможцями конкурсу стали представники кафедри військової підготовки Сумського державного університету – професор Анатолій Дерев’янчук та доцент кафедри Андрій Вакал. Науковці здобули диплом Першого ступеня у номінації  «Ракети та артилерійські системи».

Усього для участі в Конкурсі надійшла 181 заявка. На церемонію нагородження прибуло понад 50 переможців із 17 військових частин і установ Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України та семи підприємств оборонно-промислового комплексу України і наукових установ, що виробляють продукцію військового призначення.

Конкурс проводиться щорічно з метою популяризації винахідницької діяльності серед військовослужбовців і працівників Збройних Сил України, залучення військових винахідників до використання результатів інтелектуальної праці в повсякденній діяльності військових частин, військових навчальних закладів, установ   Збройних Сил України, Міністерства оборони та оборонно-промислового комплексу України, а також для виявлення перспективних розробок і привертання до них уваги вітчизняних інвесторів і підприємців.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]