Дата публікації:
05 грудня 2018
Кількість переглядів:
1656
Поділитися:

Відеозамальовка «Той, хто йде до мети», підготовлена учасниками студентського телебачення «СтудTV «11-й поверх» Сумського державного університету була відзначена дипломом лауреата XXVII Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю  аудіовізуальних  мистецтв «Кришталеві  джерела» (м. Київ). Автор – студентка спеціальності «Журналістика» Альона Долгополова, оператор – випускник бакалаврату Богдан Черняков та редактор – студентка  третього курсу Карина Хачатар’ян створили відеотвір про студента-другокурсника Медичного інституту Владислава Єфіменка. Відеовиробництво  здійснювалося  за  сприяння  та  допомоги  громадської організації  «Медіакомпас» (м.Суми).

Цьогоріч   для  участі   у  фестивалі  було  подано  майже 800 робіт  у  різних  номінаціях, переважно – фотороботи. Слід відзначити, що  майбутні журналісти СумДУ щорічно стають переможцями та призерами  «Кришталевих джерел».

Фестиваль «Кришталеві джерела» було започатковано в 1991 році. Це найдавніший і наймасовіший фестиваль для дітей та юнацтва у галузі кіно, телебачення, радіомовлення та фото. Його засновники – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство освіти і науки України, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство культури і туризму України, Національна спілка кінематографістів України, Національна спілка фотохудожників України, Асоціація діячів кіноосвіти і медіапедагогіки України.

Переглянути відеозамальовку можна за посиланням.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]