Дата публікації:
01 лютого 2019
Кількість переглядів:
3276
Поділитися:

29-30 січня факультет технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету відвідали делегації із представників іноземних компаній «MEILLER Slany s.r.o.» та «Air Supply Solutions s.r.o.» (м. Слані, Чехія). Під час зустрічі гості та науковці СумДУ обговорили перспективи подальшої співпраці між СумДУ й чеськими компаніями у формі проведення майстер-класів, стажування, працевлаштування студентів, випускників, науково-педагогічних співробітників.

Також делегації ознайомилася з особливостями навчального процесу підготовки фахівців (e-learning та blended learning) та матеріально-технічною базою кафедр факультету ТеСЕТ: прикладної гідроаеромеханіки, прикладного матеріалознавства і технологій конструкційних матеріалів, процесів та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв. У підсумку – сторони домовилися укласти відповідні угоди про співробітництво та обговорили наміри щодо реалізації програм виробничої практики.

Чеську делегацію представляли від компанії «MEILLER Slany s.r.o.» - генеральний директор Міхал Волежнік, директор з персоналу Людмила Фаткова, фахівець відділу по роботі з персоналом Яна Черніцька; від компанії «Air Supply Solutions s.r.o.» головний виконавчий директор Кирил Касаєв, керуючий директор Олексій Дашутін, начальник школи зварювання Зденек Полівка.

Нагадаємо, що 18 грудня 2018 року відбулося підписання договору між СумДУ і компанією «Air Supply Solutions s.r.o.» щодо поставки зварювального обладнання загальною сумою 15 тис. євро, створення лабораторії зварювального обладнання та підготовки на базі СумДУ висококваліфікованих зварювальників, а 30 січня 2019 року начальник школи зварювання Зденек Полівка вже провів перші іспити для зварювальників на новому обладнанні в СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]