Дата публікації:
25 лютого 2019
Кількість переглядів:
2175
Поділитися:

24 лютого в Конгрес-центрі Сумського державного університету відбулася десята студентська конференція «Перший крок у науку». Участь у заході взяли всі інститути та факультети СумДУ. Поділилися результатами своїх досліджень більше двохсот студентів. Організаторами заходу стали кафедра електроніки, загальної та прикладної фізики Факультету електроніки та інформаційних технологій, студентське самоврядування та наукове товариство студентів та аспірантів СумДУ.

Робота конференції була поділена на вісім секцій: Секція А – «Актуальні проблеми та перспективи розвитку сучасної медицини»; Секція B -  «Біофізика. Нанотехнології. Технічна фізика. Електроніка»; Секція С – «Держава і право»; Секція D – «Математичні науки. Комп’ютерні та інформаційні технології»; Секція Е – «Суспільство. Економіка. Управління»; Секція F – «Філологія – Комунікації –  Суспільство»; Секція G – «Сучасні технології у промисловому виробництві. Механічна інженерія. Актуальні екологічні проблеми»; Секція H – «Суспільство. Економіка. Управління». Також цього року збільшилась кількість доповідей англійською мовою та кількість іноземних студентів. Секція Е була повністю англомовною.

Під час урочистого закриття конференції усі учасники отримали сувенірні пам’ятки та подяки за їх внески у розвиток науки, а представники найкращих робіт були нагородженні грамотами та подарунками.

Особлива вдячність за організацію заходу висловлюється завідувачу кафедри ЕЗПФ Івану Проценку та викладачам кафедри Василю Нефедченку, Вікторії Ігнатенко, Віталію Ковалю та студентському ректору Анастасії Лор.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]