Дата публікації:
28 березня 2019
Кількість переглядів:
1409
Поділитися:

21 березня в Запорізькому національному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямами: «Адміністративне право і процес», «Фінансове право», «Інформаційне право». Сумський державний університет представив на конкурсі дві студентські науково-дослідні роботи під керівництвом д-ра юрид. наук, завідувача кафедри адміністративного, господарського права та фінансово-економічної безпеки Юрія Гаруста. Студент групи Ю-73 Максим Бондаренко підготував роботу на тему «Адміністративно-правовий захист прав споживачів в кіберпросторі». Студентка групи Ю-72 Сніжана Філоненко досліджувала тему «Адміністративно-правовий механізм запобігання булінгу у вітчизняних закладах вищої освіти». З-поміж 50 представлених робіт обидва дослідження отримали третє місце.

21-22 березня у Придніпровській державній академії фізичної культури і спорту відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямами: «Фізична культура і спорт», «Спорт», «Фітнес і рекреація». Серед студентів СумДУ у І турі взяли участь 21 студент, з яких до ІІ туру вийшли чотири. За підсумками цього етапу серед п’ятнадцяти фіналістів за спеціалізацією «Спорт» Анна Помомаренко отримала диплом ІІІ ступеня. Підготувала учасницю канд. пед. наук кафедри фізичного виховання і спорту Наталія Долгова.

Дмитрій Богуславець за напрямом «Фізична культура»  та Вікторія Єкименко (напрям «Спорт») отримали сертифікати учасників та грамоти «За оригінальність ідей». Катерина Ляшко (напрям «Фітнес і рекреація»)  також отримала сертифікат учасника і грамоту «За краще висвітлення наукової проблеми».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]