Дата публікації:
09 квітня 2019
Кількість переглядів:
1475
Поділитися:

Студентка-третьокурсниця кафедри журналістики та філології Сумського державного університету Каріна Хачатар’ян посіла ІІ місце на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Журналістика». Захід відбувся 3-5 квітня в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара. До участі в конкурсі були запрошені переможці І етапу олімпіади зі спеціальностей «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю». Загалом це 76 учасників зі всієї України – 44 змагалися в секції «Журналістика» та 32 – у секції  «Реклама і зв’язки з громадськістю». Кафедру журналістики та філології СумДУ представляли студентки-журналістки Каріна Хачатар’ян, Вікторія Гетьманська та майбутні рекламістки Валентина Немеш, Анна Літвінчук. 

Підготували учасниць до олімпіади проф., завідувач кафедри Олена Ткаченко та канд. наук із соц. комун. Олена Євтушенко. Олімпіада традиційно проходила у два етапи: конкурсанти виконували тести та  писали творчі роботи за підсумками прес-конференцій (майбутні медійники – журналістські твори, рекламісти розробляли піар-компанію).

Призерка олімпіади Каріна Хачатар’ян поділилася своїми враженнями: «Чесно кажучи, я пишаюся навіть не другим місцем, а максимально набраною кількістю балів за інформаційний звіт. Також можу відзначити, що тести, порівняно з минулим роком, далися набагато легше. Я читала запитання й пригадувала, як обговорювали їх на парах. Тож, цьогорічна олімпіада в Дніпрі залишила для мене лише позитивні враження, реалізовані сподівання й дала поштовх зростати далі».

Окрім призового місця, наші студентки привезли й інші відзнаки. У номінації «Найкращі меседжі для PR-кампанії» перемогла Валентина Немеш. У минулому році студентка посіла третє місце.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]