Дата публікації:
16 квітня 2019
Кількість переглядів:
1031
Поділитися:

Представник відділу міжнародних зв’язків Сумського державного університету Олена Горобченко презентувала досвід університету з реалізації програм міжнародної мобільності на семінарі, організованому Національним Агентством Еразмус+ в Польщі та Національним Еразмус+ Офісом в Україні 10-12 квітня в м. Варшава.

Олена Горобченко надала рекомендації та поради тим, хто починає впроваджувати програми мобільності в університеті, а також окреслила виклики, які університет має подолати для успішного впровадження таких програм. У заході взяли участь представники закладів вищої освіти та Еразмус+ офісів з Польщі, України, Грузії, Молдови та Косово.

Упродовж заходу учасники обмінювалися досвідом із реалізації міжнародної академічної мобільності в університетах – пошуку партнерів, підготовки успішної аплікаційної заявки, безпосередньої організації вхідної та вихідної мобільності студенів та співробітників університетів, визнання результатів та забезпечення сталості результатів виконання проектів мобільності, а також мали змогу налагодити міжнародні партнерства, спрямовані на розвиток програм академічної мобільності.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]