Дата публікації:
17 квітня 2019
Кількість переглядів:
1842
Поділитися:

12-14 квітня у м. Харків на сцені національного академічного театру опери та балету імені М. Лисенка відбувся Міжнародний форум мистецтв «…О Весне», участь в якому взяло близько 5000 учасників із Києва, Харкова, Полтави, Дніпра, Сум, Запоріжжя, Крамоторська, Умані та ін. Сумський державний університет на заході представили учасники театру танцю «Феєрія» (керівник – Світлана Бондаренко).  Вони виступили у двох танцювальних номінаціях: «Народний танець» (композиція «Український жартівливий») та «Free style» (композиція «Не відпускай»). За результатами конкурсу обидві композиції отримали найвищі нагороди – дипломи лауреатів І ступеню.

Серед членів журі працювали викладачі з хореографії, судді міжнародного класу, керівники танцювальних проектів із України, Франції. У межах форуму студенти також відвідали майстер-класи з «modern-dance» та «hip-hop» від відомих європейських хореографів.

У складі колективу виступали студенти медичного інституту: Софія Шерстюк, Катерина Шевцова, Кристина Комова, Ахмед Тарик Мохамед, Дмитро Швачко, Вадим Лещіна, Ксенія Толченнікова; факультету електроніки та інформаційних технологій: Павло Корж, Дмитро Заїка, Роман Мельніков, Софія Пінчук, Олександр Лелюх, Богдан Малиновський, Артем Дачко, Нікіта Нестеренко; факультету технічних систем та енергоефективних технологій: Данило Гусєв, Вікторія Чубур, Олексій Спічаков;  факультету іноземної філології та соціальних комунікацій: Софія Малус, Тетяна Пляшнік, Альбіна Васіна.


 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]