Дата публікації:
26 квітня 2019
Кількість переглядів:
1134
Поділитися:

17-18 квітня в Києві відбулася конференція, присвячена 20-річчю української спільноти академій Cisco. У заході взяли  участь співробітники Cisco з Німеччини, Польщі, Іспанії, Словаччини, Канади. Сумський державний університет представили керівник академії Cisco Тетяна Горлач. та викладачі кафедри комп'ютерних наук та кафедри електроніки і комп’ютерної техніки Олексій Д’яченко, Дмитро Великодний, Тетяна Лаврик, Вадим Кальченко. У межах конференції було проведено буткамп для інструкторів-викладачів  університетів, які за конкурсом були відібрані на навчання за грантове фінансування. На базі Київського національного університета ім. Тараса Шевченка учасники пройшли підвищення кваліфікації з професійних курсів CCNA, CCNA CyberOps, технічні сесії і майстер-класи з нових курсів та матеріалів. Усі учасники отримали сертифікати.

 Із учасниками конференції поспілкувалися менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в Україні та Азербайджані Олена Домотенко, керівник офісу Cisco в Україні Сергій Мартинчук та регіональний менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в країнах Європи, СНД та в Ізраїлі Карстен Сімонс.

Корпорація Cisco Systems, Inc. активно створює і розвиває мережеві академії Cisco (Cisco Systems Networking Academy) при закладах вищої освіти (університетах) для поглиблення класичних вузівських курсів по обчислювальній техніці і телекомунікаціях на основі вивчення технологій, устаткування, програмного забезпечення і проектних рішень корпорації Cisco Systems, Inc., розвитку у студентів стійких професійних навичок. У СумДУ академія Cisco працює з 2007 р.


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]