Дата публікації:
23 травня 2019
Кількість переглядів:
1118
Поділитися:

22 травня вчена рада СумДУ розглянула питання «Основні завдання щодо інноваційної спрямованості системи підвищення кваліфікації усіх категорій співробітників університету».  Директор департаменту по роботі з персоналом та підготовці науково-педагогічних кадрів Дмитро Циганюк відзначив певні здобутки університету щодо розвитку кадрового потенціалу, зокрема, накопичувальну системи обліку основних результатів підвищення кваліфікації, високий відсоток викладачів, що володіють іноземною мовою на рівні В2, проведення конкурсів, які стимулюють впроваджувати сучасні технології та методи навчання тощо.

Серед питань, що потребують вдосконалення, Дмитро Циганюк виокремив вузький перелік форм та видів підвищення кваліфікації, необхідність стажування на сучасних підприємствах та організаціях, потребу в стажуванні не лише науково-педагогічних працівників, а і фахівців служб та відділів.

Вчена рада постановила розробити План розвитку кадрового потенціалу на наступні 3 роки та переглянути систему мотивації співробітників до підвищення кваліфікації. Для розвитку й підтримки мовних компетентностей співробітників буде розвиватись англомовне середовище, зокрема, кінотеатри, гуртки, клуби тощо. Серед завдань, які поставила вчена рада – переглянути Положення про підвищення кваліфікації, розширити спектр конкурсів науково-методичної спрямованості, більш активно розвивати ІТ-компетентності та комунікативні навички співробітників.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]