Дата публікації:
24 червня 2019
Кількість переглядів:
770
Поділитися:

15 червня розпочав роботу  дитячий оздоровчий заклад «Універ». Цього року табір  працюватиме протягом 4 змін. З них 2 – відпочинкові по 10  та 18 днів і дві оздоровчі – по 21 дню. Перша зміна в ДОЗ «Універ» традиційно тематична. Вихованці закладу могли обрати один з трьох тематичних напрямів: англійська мова, блогерство чи робототехніка. Супровід тематичної зміни здійснюють факультети іноземної філології та соціальних комунікацій, а також електроніки та інформаційних технологій СумДУ.

Основний акцент при розробці англомовної програми зроблено на подоланні мовного бар’єру. Тому переважна більшість розважальної програми здійснюється англійською мовою. Крім того, з дітьми працюють волонтери-носії мови, залучені Громадською організацією «Центр європейських ініціатив».  Юні блогери вчаться писати «смачні тексти», а також опрацьовують «ази» фото та відео зйомки. Робототехніки працюють над конструюванням та програмуванням роботів. І все це у поєднанні з насиченою спортивно-розважальною програмою.

Задля комфортного відпочинку дітей, цьогоріч у закладі зробили поточний ремонт приміщень, закупили нові шафи, постіль та простирадла. Подбали і про збалансований раціон харчування – щодня обов’язковим є чергування м’ясних, рибних та молочних страв, свіжі сезонні овочі та фрукти, а також різноманітні смаколики. Також усі бажаючі універівці відвідують басейн СумДУ.

Вітаємо наших універівців  із відкриттям сезону та бажаємо незабутніх канікул!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]