Дата публікації:
26 червня 2019
Кількість переглядів:
1011
Поділитися:

З 21 по 23 червня на водно-веслувальній базі СумДУ пройшов 2 етап Кубку України з судномодельного спорту секції «М» (швидкісні радіокеровані моделі). До Сум завітали команди з Києва, Дніпра, Полтави, Кременчука, Харкова та Сумської області – всього 43 учасники.

  • Змагання відбувалися вперше на відкритій воді, - зазначив голова обласного осередку федерації судномодельного спорту України Павло Руденко. - СумДУ має потужну матеріальну базу для проведення змагань на рівні чемпіонату України.

Представники університету здобули ряд нагород у цих змаганнях. У категорії моделей Expert студентка факультету електроніки та інформаційних технологій Руденко Євгенія була третьою. Також бронзу в категорії моделей HYDRO 1 здобув представник факультету технічних систем та енергоефективних технологій Руденко Павло.

Юніори збірної Сумщини порадували вболівальників гарними здобутками. В категорії моделей mini HYDRO (ю) першу в своїй кар'єрі перемогу святкував Дудник Олексій, а бронзу в цій же категорії виборов Терещенко Микита - обидва учасники є підопічними Павла Руденко. Юніори Глухівського центру позашкільної освіти також не відставали. Борщ Дмитро, Науменко Іван та Туман Кирило зайняли увесь п'єдестал у категорії моделей mini MONO і посіли третю сходинку в командній гонці mini team. Ще дві срібні нагороди в категоріях  HYDRO 1 та mini Expert дісталися Туман Кирилу. Також срібло в категорії MONO 1 виборов Науменко Іван.

Завдяки гарним виступам молодих спортсменів Сумщини команда області посіла другу сходинку 2 етапу Кубку України серед юніорів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]