Дата публікації:
02 липня 2019
Кількість переглядів:
714
Поділитися:

З 2 по 14 липня в Неаполі (Італія) пройде ХХХ Всесвітня Літня Універсіада. Студенти з усього світу розіграють 222 комплекти нагород у 18 видах спорту (баскетбол, водне поло, плавання, стрибки у воду, волейбол, спортивна гімнастика, художня гімнастика, дзюдо, легка атлетика, настільний теніс, вітрильний спорт, регбі-7, кульова стрільба, стрільба з лука, теніс, тхеквондо, фехтування, футбол). Студенти СумДУ візьмуть участь у змаганнях в 4 видах спорту: дзюдо, стрільба з лука, легка атлетика та волейбол.


Антіпіна Анастасія - студентка Медичного інституту (Спорт), Майстер спорту України з дзюдо, переможець та призер Кубків Європи, багаторазовий переможець та призер Чемпіонатів України; виступає у ваговій категорії до 63 кг.
Овчинніков Артем - студент факультету ЕлІТ, Майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби з олімпійського лука, четверте місце на Юніорських олімпійських іграх, багаторазовий переможець та призер Чемпіонатів України.
Родіонова Поліна - аспірантка ННІ БТ "УАБС", Майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби з олімпійського лука, багаторазовий переможець та призер Міжнародних змагань та Чемпіонатів України.
Кіщак Богдан - студент Медичного інституту (Спорт), Майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби з блочного лука, багаторазовий переможець та призер Міжнародних змагань та Чемпіонатів України.
Миколенко Марія - студентка факультету ІФСК, Майстер спорту України з легкої атлетики, багаторазовий переможець та призер Чемпіонатів України; буде бігти 400 м з бар'єрами, естафету 4х400м.
Поздняков Олексій - студент Медичного інституту (Спорт), Майстер спорту України з легкої атлетики, дворазовий переможець минулих Європейських ігор, багаторазовий переможець та призер Чемпіонатів України; буде бігти 200м, 400м.
Красуцька Анна - студентка Медичного інституту (Спорт), Майстер спорту України з легкої атлетики, призер міжнародних змагань, багаторазовий переможець та призер Чемпіонатів України; виступатиме в секторі для потрійного стрибка.
Жуков Борис - студент ННІ ФЕМ, Майстер спорту України з волейболу, переможець Євроліги, неодноразовий переможець Суперліги та Кубку України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]