Дата публікації:
04 липня 2019
Кількість переглядів:
805
Поділитися:

Сумський державний університет взяв участь в Українсько-Ізраїльському освітньому форумі "Collaboration inspires Innovation" та українській освітній місії в Ізраїлі, організаторами якого виступили Israeli Friends of Ukraine та Embassy of Ukraine in the State of Israel 23-29 червня 2019 року. У складі української делегації були: заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, директор Українського державного центру міжнародної освіти України Олена Шаповалова, координатор співпраці з закордонними інституціями СумДУ Майборода Тетяна та представники 5 українських університетів.

 Протягом форуму відбулися зустрічі та переговори про співробітництво у декількох вищих навчальних закладах Ізраїлю: Аріельський університет (Ariel University), Тель-Авівський університет (Tel Aviv University), Хайфський університет (University of Haifa), Академічний арабський коледж освіти (The Academic Arab College for Education in Israel Haifa).

 Під час робочих зустрічей був презентований СумДУ, у тому числі широкий спектр англомовних програм, PhD програм та науково-дослідний потенціал університету. Детально обговорювалися питання співпраці з реалізації коротко- та довготермінових програм обміну для студентів та викладачів, академічної мобільності, проведенні спільних наукових конференцій, спільних PhD програм та подвійного керівництва аспірантами, розробці освітніх курсів та проведення спільних наукових досліджень.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]