Дата публікації:
27 серпня 2019
Кількість переглядів:
666
Поділитися:

23 серпня  на базі дитячого оздоровчого закладу «Універ» Сумського державного університету  відбувся  дитячий фестиваль #НаХвиліПрава, присвячений Дню прапора та Дню Незалежності України. Мета заходу – поширити правові знання та пробудити інтерес юного покоління до гарантованих державою свобод. Участь у фестивалі взяли 170 дітей.

Під час заходу діяли локації, на яких учасники могли поспілкуватися з представниками Головного територіального управління юстиції у Сумській області, Управління патрульної поліції,  Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій,  Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, та Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації. Крім того, на дітей чекав і особливий гість – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, триразова чемпіонка Європи, чемпіонка світу з пауерліфтингу (жим лежачи) серед юніорів Анна Рикун.

Малеча змогла насолодитися спілкуваннями з фахівцями та спробувати себе у ролі полісмена, рятівника, олімпійського чемпіона, медичного працівника, тощо. Драйвові, креативні «хвилі права» зацікавили, проінформували, згуртували, навчили та навіть одружили охочих на імпровізованій шлюбній церемонії.


 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]