Дата публікації:
27 січня 2012
Кількість переглядів:
1723
Поділитися:

26 січня у Сумському державному університеті директор Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Володимир Різун та викладач кафедри соціальних комунікацій інституту Костянтин Шендеровський провели майстер-клас із соціальної радіожурналістики.

У ньому взяли участь 10 студентів спеціальності "Журналістика" другого та третього років навчання. Спочатку Костянтин Шендеровський провів лекцію про соціальні проблеми сучасного суспільства. Після цього студенти створили редакцію радіо "Соціум" та почали працювати у команді.

Основне завдання полягало у створенні якісного випуску радіо новин. Студенти працювали з різними джерелами та шукали інформаційні приводи, писали матеріали, а після підготовки тексту записували радіосюжет.

"Мені дуже сподобалося неформальне спілкування із викладачами протягом майтер-класу. Вони постійно нам допомагали, радили як робити професійно", — розповів присутній на заході студент СумДУ Дмитро Шпірко.

Після підготовки та монтування випуску новин відбулося їх прослуховування, а також обговорення між студентами, викладачами та гостями університету.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]