Дата публікації:
13 вересня 2019
Кількість переглядів:
1793
Поділитися:

На початку вересня у м. Криниця-Здруй (Республіка Польща) відбувся ХХIХ Економічний форум - найбільший у Центральній та Східній Європі. У межах співпраці між Сумським державним університетом та Інститутом східноєвропейських досліджень (м. Варшава), який є одним з організаторів Економічного форуму, десять студентів СумДУ взяли участь у роботі форуму в якості волонтерів. Цьогоріч  Економічний форум традиційно зібрав понад 4500 учасників – науковців, представників громадських організацій, влади і бізнесу з країн Європи, Азії, Сполучених Штатів Америки та Середнього Сходу.

Протягом трьох робочих днів учасники форуму взяли участь у більш ніж 200 тематичних засіданнях, відвідали панельні дискусії, лекції, воркшопи; зміцнили свої знання англійської мови й навчилися працювати в команді. Зокрема, на форумі обговорювали бізнес та економіку, енергетику, розвиток інновацій, європейську інтеграцію, міжнародну та соціальну політику, безпеку, інвестиції, суспільство й освіту та ін. Крім того, студенти СумДУ долучилися до організації Бігового Фестивалю Економічного Форуму – міжнародного спортивного заходу. Його мета – промоція людей, які завдяки своїй цілеспрямованості та праці стають взірцем для інших.

Нагадаємо, долучитися до форуму студентів СумДУ запросив координатор Інституту східноєвропейських досліджень, повноважний та надзвичайний Посол Республіки Польща в Україні (2005-2010) Яцек Ключковський. У березні він вручив десятьом студентам СумДУ стипендії Фонду Інституту.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]