Дата публікації:
03 жовтня 2019
Кількість переглядів:
586
Поділитися:

27-29 вересня в Дніпрі пройшов ІІІ (завершальний) етап Кубку України з судномодельного спорту на відкритій воді «Екомастер». У змаганнях взяли участь 60 спортсменів з Києва, Харкова, Дніпра, Полтави, Кременчука, Калуша, Миколаєва, Сумської області, а також спортсмени з Румунії, Італії, Німеччини та багаторазовий чемпіон світу – бельгієць Бард Ван Гейн. Сумська команда, у складі представників Сумського державного університету та представників Глухівського міського центру позашкільної освіти, посіла друге командне місце на цьому етапі.

Третє місце в категорії MINI team посіла студентка факультету електроніки та інформаційних технологій Євгенія Руденко. Також третім в категорії HYDRO 1 став Павло Руденко. Його вихованець Микита Терещенко був другим у юніорській категорії моделей MINI HYDRO та третім у категорії MINI MONO. Ще один вихованець - Олексій Дудник здобув бронзову нагороду в юніорській категорії MINI HYDRO.

Представник ГМЦПО Кирил Туман виборов два золота у юнацьких категоріях MINI MONO та HYDRO 1, а також був третім в юніорських командних змаганнях MINI team. Також третім в команді став представник ГМЦПО Олексій Чечель. Він також здобув бронзу у змаганнях моделей MINI expert.

Це були останні змагання на відкритій воді у цьому році, проте не останні загалом. 28 та 29 грудня планується проведення, вже традиційного, Кубку СумДУ-2019 на закритій воді.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]