Дата публікації:
08 жовтня 2019
Кількість переглядів:
2924
Поділитися:

2-4 жовтня в Одеському національному медичному університеті пройшов «VII Конгрес наукового товариства анатомів, гістологів, ембріологів, топографоанатомів України». Професори кафедри морфології Медичного інституту Сумського державного університету Віталій Сікора та Геннадій Ткач, аспіранти Олена Максимова, Тетяна Теслик та Олена Тимакова представили результати наукових досліджень у доповідях, взяли участь у семінарах та обговоренні останніх досягнень у сучасній морфології.

Під час урочистостей з нагоди відкриття Конгресу президент НТ АГЕТ України, член-кореспондент Національної академії медичних наук України професор Юрій Чайковський високо оцінив наукові здобутки співробітників Медичного інституту СумДУ та вручив вищу відзнаку НТ АГЕТ України «Золота медаль В.О. Беца» професору Віталію Сікорі – за досягнення у морфологічній науці; та професору Геннадію Ткачу – за ребальзамування тіла Миколи Пирогова та досягнення у морфологічній науці.

Спеціальним спікером заходу став професор, директор Міжнародного центру з вивчення та досліджень в галузі естетичної медицини (International Centre for Study and Research in Aestetic and Physiologic Medicine) Мауріціо Чеккареллі. Він вважається засновником естетичної медицини, як науки в світовому масштабі. З 1985 року опублікував понад 800 робіт.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]