Дата публікації:
28 жовтня 2019
Кількість переглядів:
1572
Поділитися:

26 жовтня в Сумському державному університеті пройшов День відкритих дверей. Абітурієнтів та їхніх батьків зустрічали в головному кампусі університету та в стінах Медичного інституту. Перший проректор СумДУ Василь Карпуша представив учасникам проєкт Умов прийому -2020 до закладів вищої освіти України. Факультети та інститути були презентовані представниками студентського самоврядування СумДУ. Студенти в цікавій та доступній формі розповідали про студентське життя та навчання в університеті, можливості для саморозвитку, академічну мобільність тощо.

Для школярів провели пізнавальну екскурсію бібліотекою, де представили унікальне факсимільне видання Пересопницького Єванегеліє. Захоплення молоді викликали спеціально облаштовані в бібліотечному корпусі тематичні фотозони. Школярів пригощали смаколиками від кондитерів комплексу громадського харчування СумДУ, творчі виступи представили студенти – вихованці культурно-мистецького центру університету.

Школярі взяли участь в онлайн-вікторині щодо студентського життя, переможець якої отримав набір брендових подарунків від СумДУ. Кожен з учасників заходу мав змогу поспілкуватись з деканами та директорами структурних підрозділів СумДУ й отримати відповіді на запитання.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]