Дата публікації:
18 листопада 2019
Кількість переглядів:
2896
Поділитися:

13-14 листопада актова зала СумДУ зібрала щирих уболівальників щорічного талант-шоу, що традиційно проводиться серед першокурсників вишу напередодні Міжнародного дня студента. Для бажаючих поспостерігати за творчими баталіями віртуально упродовж двох конкурсних днів була організована онлайн-трансляція.

«Золотий інтеграл» можливість для студентів перших курсів показати свої вокальні, хореографічні, драматичні та музикальні здібності, відчути дух творчого суперництва. Цьогорічне талант-шоу – це два дні шаленого драйву, запальних танців, яскравого вокалу, пристрасної драматургії.

У перший конкурсний день свої артистичні уміння демонстрували представники навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім.О.Балацького, навчально-наукового інституту права, Медичного інституту та факультету технічних систем та енергоефективних технологій; другого дня глядачі спостерігали за перфомансами першокурсників з факультету електроніки та інформаційних технологій, факультету іноземної філології та соціальних комунікацій і навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС».

У кожному номері учасники розкривали актуальні теми сучасного життя, пропонували власне бачення розв’язання гострих соціальних проблем, демонстрували погляди молоді на дружбу, кохання, добро і зло.

Гармонійне поєднання класики з сучасними музичними течіями, колоритні костюми, різноманіття драматичних жанрів і стилів, продумані сценарії, вдале тематичне відеооформлення виступів, високий рівень технічної підтримки творчих змагань – вагомі бонуси у залік командам та організаторам. Перебування на сцені кожної з команд завершувалося палкими оплесками і підбадьорливими вигуками глядачів.

І ось на сцені – авторитетне журі. Зал і команди в очікуванні оголошення переможця. Неймовірна інтрига – і зала вибухає бурхливими оваціями. За сімнадцятирічну історію існування конкурсу утретє «Золотий інтеграл» здобуває команда першокурсників факультету електроніки та інформаційних технологій. Перемога вартістю 0,14 бали - саме стільки відділило тріумфаторів від срібного призера конкурсу – команди Медичного інституту. Третє місце посіла команда ІФСК. Утім, на думку члена журі цьогорічного огляду-конкурсу Андрія Любченка, кожен, хто виступав на цій сцені, – переможець.

Підсолодили переможні відчуття учасникам щедрі подарунки від партнерів і спонсорів.

Найбільшу кількість нагород у номінаціях – шість – отримали студенти Медичного інституту. Найвищими балами журі оцінило естрадний танок (ансамбль), художнє читання (вірш), вокальний академічний спів (соло), стем і фінальний номер у виконанні медиків, а також їхню режисуру.

Команда ЕлІТ стала кращою в п’яти номінаціях: сучасний танок (ансамбль), бальний танок (малі форми), вокал (естрадний ансамбль), гра на музичних інструментах (соло), гра на музичних інструментах (ансамбль).

У чотирьох номінаціях журі віддало пальму першості ІФСК: вільна хореографія (ансамбль), вокал естрадний (малі форми), авторська пісня (соло), конферанс, три творчі трофеї у ФЕМ: авторський твір (вірш), авторська пісня (малі форми), сценічна постановка.

Найкращими в естрадному вокалі (соло) та оригінальному жанрі стали першокурсники ТеСЕТ.

По одній щасливій перемозі здобули молоді таланти з ННІ БТ «УАБС» – авторський твір (монолог), ННІ права – пантоміма.

 


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]