Дата публікації:
21 листопада 2019
Кількість переглядів:
2168
Поділитися:

19 листопада в студентському клубі «Спортлайн» відбулась церемонія нагородження номінантів щорічної премії «Кращий студент СумДУ». У залі зібрались студенти, які мають здобутки в науці, навчанні, спорті, мистецтві, громадській та профспілковій діяльності.

Перемогу в номінації «Кращий студент в науковій діяльності» цього року виборола представниця Медичного інституту Ірина Любчак. Вона буде представляти наш університет на міському конкурсі «Студент року-2019».

Відзнаку «Кращий студент в навчальній діяльності» здобули дві студентки: Білоус Юлія – навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького та Невмержицька Юлія – навчально-науковий інститут права.

Перемогу в номінації «Кращий студент-волонтер» отримав студент ННІ ФЕМ імені Олега Балацького Воробйов Іван. Він також представлятиме СумДУ на міському конкурсі «Студент року-2019». Подякою ректора СумДУ за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерської діяльності нагороджено студентку факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Кравченко Інну.

У номінації «Робота у гуртожитку» переміг студент медичного інституту Важинський Ян. А кращим студентом-іноземцем за підсумками цього року став теж студент-медик - Інавунва Франклін.

Грамотою за перемогу в номінації «Кращий студент-спортсмен» нагороджено студентку МІ Чистякову Наталію, яка братиме участь у міському конкурсі «Студент року-2019». Подякою ректора за високі спортивні результати відзначено студентку факультету ІФСК  Улько Катерину.

Кращим профспілковим діячем цього року визнано студентку ННІ ФЕМ імені Олега Балацького Зайчик Катерину. Перемогу в номінації «Кращий студент-підприємець» виборов студент факультету технічних систем та енергоефективних технологій Лазаренко Андрій, а подяку ректора за активну підприємницьку діяльність отримав студент факультету електроніки та інформаційних технологій Левковський Олександр.

«Кращим студентом-медійником» визнано студентку факультету ІФСК Хачатар’ян Каріну, яка у складі команди СумДУ братиме участь у конкурсі «Студент року-2019». У номінації «Культурно-мистецька діяльність» перемогла теж  студентка факультету ІФСК Немеш Валентина, а в міському конкурсі «Кращий студент» наш університет будуть представляти: Олександр Корчменко як кращий танцівник, Олександра Бублій як краща вокалістка та Тетяна Шевцова як краща актриса.

Перемогу в номінації «Кращий студент – громадський діяч» і можливість представити університет на міському рівні на конкурсі  «Студент року-2019» виборов Ковалевський Микита – ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького. Подяками ректора за активну громадську діяльність нагороджені: Костюк Олександр – факультет ЕлІТ, Стрельченко Єлизавета– факультет ІФСК, Соловей Інна – навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС».

Під час заходу проректор з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король вручила студентам грамоти Департаменту молоді і спорту обласної державної адміністрації за високі досягнення в навчанні, активну громадську позицію та вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування. Грамотами управління нагороджені: Тарасенко Євгенія – факультет Технічних систем та енергоефективних технологій; Балаценко Кирило – факультет Електроніки та інформаційних технологій; Кисіль Анастасія – навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького; Харченко Анастасія – навчально-науковий інститут права; Дудко Юлія - Медичний інститут; Зеніков Даніїл –навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»; Данілова Дар’я - факультет іноземної філології та соціальних комунікацій.

За багаторічну плідну працю і вагомий особистий внесок у справу виховання студентської молоді грамотами ректора СумДУ були відзначені: заступник директора з виховної роботи та по роботі в гуртожитках навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Ярова Алла; заступник директора з виховної роботи та по роботі в гуртожитках навчально-наукового інституту права – Янішевська Катерина; перший заступник директора навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького – Смоленніков Денис.

Переможці отримали приємні сюрпризи від спонсорів –  інтернет-магазину електроніки та комп’ютерної техніки «Компсервіс», кав’ярні «Еспресо Рум» та суші-бару «Суші Авеню».



 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]