Дата публікації:
26 листопада 2019
Кількість переглядів:
1703
Поділитися:

Сумський державний університет було представлено в Міжнародному саміті вищої освіти Африка-2019, який відбувся 19-20 листопада в Південно-Африканській Республіці, м. Кейптаун. СумДУ на Саміті у партнерстві з Українським державним центром міжнародної освіти представляла заступник директора навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім.Олега Балацького з координації співпраці з закордонними інституціями та по роботі з іноземними студентами Тетяна Майборода.  

Формат заходу – зустрічі В2В, під час яких була можливість детально обговорювати напрями співпраці та розвитку співробітництва з інституціями країн Африки та Азії, відкрити нові потенційні партнерські напрямки, презентувати можливості отримання якісної вищої освіти за програмами Сумського державного університету для директорів шкіл та консультантів, а також збільшити свою інформаційну присутність на африканському континенті.

Підтримку під час перебування у Кейптауні також надали представниці Української Асоціації у ПАР, завдяки яким можна було дослідити найвизначніші природні та культурні місця, дізнатися більше щодо особливостей країни у сфері освіти, також відвідати Інститут сталого розвитку Університету Стеленбош для обговорення можливостей співпраці з СумДУ.

Організатори заходу – міжнародна організація UniAgents, мета якої допомогати інституціям та університетам, консультантам, школам та урядовим агенціям використовувати платформу для знаходження партнерів для забезпечення виконання цілей мобільності іноземних студентів, інтернаціоналізації освіти, промоції країн/університетів/програм та розширення напрямів співробітництва у сфері освіти. На Саміті були пристуні представники Канади, Америки, Польщі, Швейцарії, Франції, ПАР, ОАЕ, Туреччини, Замбії, Зімбабве, Ботсвани, Нігерії, Гани, Бангладешу, Непалу, Індії, Маврикію, Мозамбіку, Ефіопії, Уганди, Танзанії та інших.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]