Дата публікації:
26 листопада 2019
Кількість переглядів:
1540
Поділитися:

21-24 листопада у м. Запоріжжя відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Дивосвіт», в якому взяли участь більше тисячі учасників із Запорізької, Харківської, Київської, Сумської, Черкаської областей.

Сумський державний університет на фестивалі представили учасниці вокальної студії, які виступали в номінації «Естрадний вокал» у категоріях «Ансамблі», «Малі форми» та «Соло». За оцінками журі наші студентки отримали найкращі результати, що підтверджуються Дипломами І ступеню за всі представлені номери.

У складі вокальних колективів СумДУ виступали: Бойко Лілія, Бартош Еліза (факультет технічних систем та енергоефективних технологій), Артеменко Марія, Бублій Олександра, Тімченко Аліна (факультет електроніки та інформаційних технологій), Антоненко Валерія (навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту ім. О. Балацького), Немеш Валентина (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій) та Солодуха Марія (навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»). Вітаємо переможниць і бажаємо їм нових творчих злетів!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]