Дата публікації:
29 листопада 2019
Кількість переглядів:
1013
Поділитися:

28 листопада у Конгрес-центрі СумДУ відзначили кращих студентів області за підсумками конкурсу «Студент року-2019». Організували захід: управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, відділ у справах молоді та спорту Сумської міської ради, Сумський міський центр дозвілля молоді Сумської міської ради.

За рішенням експертів кращим студентом-науковцем області стала Любчак Ірина (Медичний інститут СумДУ), кращим студентом–медійником — Хачатар’ян Каріна (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ), кращим студентом-громадським діячем – Ковалевський Микита (навчально-науковийінститут фінансів, економіки та менеджменту СумДУ). Також визначили кращого студента-волонтера  - Кравченко Інну (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ) та кращого студента-вокаліста – Бублій Олександру (факультет електроніки та інформаційних технологій СумДУ).

За активну громадську позицію, участь у реалізації молодіжної політики в області та з нагоди Дня студента Подякою голови Сумської обласної державної адміністрації відзначено студентського ректора СумДУ – Лор Анастасію. 

Віаємо наших студентів та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]