Дата публікації:
16 грудня 2019
Кількість переглядів:
931
Поділитися:

Відбулась звітно-виборна конференція профспілки працівників освіти і науки університету. Розпочалась вона з нагородження державними та профспілковими відзнаками. Зокрема, Ігоря Ковальова, завідувача кафедри прикладної гідроаеромеханіки, який 50 років свого життя віддав праці в університеті, з них понад 30 років на посаді ректора, нагороджено медаллю «За працю і звитягу».

Почесну нагороду ветерану викладацької ниви вручив ректор СумДУ Анатолій Васильєв. Він відзначив величезний внесок Ігоря Олександровича в розвиток університету та підготовку високопрофесійних фахівців.

Валентина Боровик у своєму звіті за 5 років діяльності поінформувала делегатів та учасників конференції про розвиток соціальної сфери в СумДУ, систему стимулювання праці, зокрема, забезпечення працівників преміями, надбавками, матеріальною допомогою, компенсацією на оздоровлення і відпочинок.

Профспілковий лідер також повідомила, що за підтримки профкому в університеті проводиться ціла низка культурно-масових і спортивних заходів, екскурсійні поїздки тощо. Усі ці соціальні маркери мотивують працівників на результативну роботу, реалізацію потенціалу в науково-педагогічній діяльності.

Делегати конференції проголосували за новий склад профкому, переобравши головою Валентину Боровик.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]